jueves, 15 de noviembre de 2007

1ª TROBADA CICLISTA DR-X AL PALLARS SOBIRÀ

El dia 29 de setembre,un grup de ciclistes va realitzar una jornada de descens popular per el Bosc de Virós. L’organització dels ciclistes i de alguns voluntaris va fer possible gaudir de unes quantes baixades als participants.

El lloc escollit va ser una zona del Bosc de Virós, en la qual tenim un munt de pistes, camins, senders,...etc.

Un numero no gaire alt de gent va fer viure un ambient completament familiar a la prova, i entre punxada,i llanta torçada, va anar passant el mati.

Al mateix temps,els encarregats de fer la barbacoa ja feia una estona que ja estaven amb les mànigues de les camises arremangades, per la calor; unes llangonisses amb una mica de corder, van fer gaudir a tots els assistents d’un àpat calent, desprès d’un mati ple de sensacions.

L’intenció des de aquesta colla d’amics de les dues rodes, és que per

properes edicions d’aquesta trobada, puguem augmentar la participació dels amants de les sensacions que ens donen les dues rodes al volar entre les senderes de pi roig del Pallars Sobirà.

Seguiu connectats a la pàgina web, on podreu seguir les informacions de les properes edicions d’aquesta prova ,gràcies a tot/es per seguir amb els nostres somnis de llibertat....

DR-X
Jan Cano

No hay comentarios: